BadCase on

Kari Saukko – laulu
Kari on rokkikukko vailla vertaa, joka tulkitsee rouheasti niin repäisevät rokit, kuin herkät balladit. Kari osaa todella ottaa yleisönsä, valloittava lavaolemus ja vauhdikas esiintyminen saa hieman varovaisemmankin yleisön täyttämään tanssilattian.

Juha-Pekka Nuorimaa – rummut & taustalaulu
JP:n biitti on bändin sydän jonka syke pitää bändin junan tiukasti kiskoilla. Keinuttava groove laittaa jalan vipattamaan ihan huomaamattaan, vaikka löytyy JP:n pakista työkaluja progempaankiin meininkiin. JP on myös olennainen osa bändin moniäänisiä laulustemmoja.

Jussi Enkovaara – kitara & taustalaulu
Jussi loihtii kitarastaan niin rankat rokkiriffit kuin tunnelmalliset näppäilyt, mitä biisi sitten ikinä vaatiikaan. Jussi saa kitaran niin itkemään kuin nauramaan, ja herkkien melodioiden vastapainoksi sormet liikkuvat otelaudalla tarvittaessa lähes valonnopeudella.

Heikki Vähänen – basso & taustalaulu
Vanhan viidakon sanonnan mukaan basso on bändin munat, mitäpä olisi rokkibändi ilman tukevaa alapäätä. Hessu muodostaa JP:n kanssa tarkasti yhteen pelaavan rytmiryhmän, jonka päälle loppubändin on helppo lisätä kuorrutus. Ja kun tulee bassosoolon paikka Hessu ei epäröi ottaa kaikkea irti Rickenbackeristaan!

Instagram galleria

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.
Kerro toisillekin:
  • 225
  •  
  •  
  •  
  •  
    225
    Shares
WhatsApp Lähetä meille WhatsApp-viesti